BonAir
بن ایر

فرماندار شازند:

آینده شهر سراب ها با گردشگری گره خورده است

آینده شهر سراب ها با گردشگری گره خورده است

به گزارش بن ایر ایسنا/مركزی فرماندار شازند گفت: آینده شهرستان با گردشگری گره خورده است و باید از ظرفیت طبیعی، تاریخی، مذهبی و... آن بهره برداری شود.


مصطفی عرب در گفتگو با ایسنا، با اشاره به ظرفیت های بكر شهرستان شازند در حوزه گردشگری بیان كرد: برای توسعه گردشگری باید در گام اول زیرساخت ها فراهم گردد كه یكی از اهم این زیرساخت ها بحث جاده و دسترسی است.
وی با اشاره به محور شازند-خمین-محلات-دلیجان بعنوان محور گردشگری استان مركزی و اینكه شهرستان در صدد تامین زیرساخت های این محور در محدود شازند است، اظهار داشت: در محور خمین-شازند كه در واقع یكی از مسیرهای محور گردشگری استان است مشكلاتی وجود دارد كه برای توسعه گردشگری باید رفع شوند، همینطور بهسازی محورهای اراك-خرم آباد و ازنا-شازند هم مدنظر است.
عرب ایجاد ۵ مجتمع خدماتی-رفاهی در محورهای مواصلاتی منتهی به شهرستان را یكی از راهكارهای توسعه گردشگری و رفع مشكلات جاده های شهرستان دانست كه راه اندازی این مجتمع ها در دستور كار قرار دارد.
وی با اشاره به اینكه شازند شهر سراب هاست و وجود سراب های عباس آباد، عمارت، بلاغ و... می تواند جاذبه ای برای گردشگران باشد، اضافه كرد: شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی از منابع آبی و پوشش گیاهی مناسبی بهره مند است و همین مساله می تواند به اقتصاد شهرستان از بعد گردشگری كمك نماید. دریاچه كوكبیه در حریم شهر شازند و كنار رودخانه قره چای(رودخانه ازنا) قرار گرفته است كه ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به یك مجموعه گردشگری را دارد.
فرماندار شازند بیان كرد: در گذشته در این منطقه با وسعتی ۱۰۰ هكتاری معدن شن و ماسه وجود داشته كه فعالیت آن سبب شكل گیری دریاچه هایی به صورت طبیعی شده است و امروز می توان با توسعه فضای سبز این منطقه و ایجاد زیرساخت ها و تاسیسات گردشگری، این منطقه و دریاچه را احیا و مورد بهره برداری قرار داد.
وی با اشاره به تهیه نقشه ها و اسناد این اراضی ملی و تحویل آن به راه و شهرسازی جهت واگذاری به شهرداری یا بخش خصوصی اظهار داشت: امسال در كارگروه امور زیربنایی، واگذاری اراضی ۹۹ هكتاری كوكبیه به شهرداری شازند به تصویب رسید و تفاهم نامه ای بین راه و شهرسازی و شهرداری شازند منعقد شد كه انتظار می رود شهرداری امكانات لازم برای جذب سرمایه گذار را فراهم آورد.
عرب اظهار نمود: وضعیت آبی منطقه خیلی خوب است، دو دریاچه اصلی و حدود ۸ دریاچه فرعی در منطقه دارد كه می تواند برای ورزش های آبی، قایقرانی و حتی آبزی پروری مورد استفاده قرار گیرد، همینطور باید فضای سبز، محوطه سازی، ورودی مناسب، پاركینگ آلاچیق و... هم ایجاد شود كه شاید اگر امسال شهرداری شازند اراضی را كامل تحویل بگیرد، اجرای كامل طرح گردشگری در دریاچه كوكبیه چیزی بین ۸ تا ۱۰ سال زمان می برد.
وی با اشاره به اینكه این اراضی به صورت مجانی در اختیار شهرداری شازند قرار داده شد، اضافه كرد: شهرداری برای مقدمات كار در حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است، اما اجرای كامل طرح طراحی شده بین ۱۰ تا ۲۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.
فرماندار شازند تصریح كرد: دریاچه كوكبیه به شهر شازند نزدیك است، با اراك بعنوان مركز استان هم فاصله كمی دارد، همینطور در اتوبان شمال به جنوب كشور(اراك-خرم آباد و اراك-بروجرد) واقع شده است و می تواند به توسعه گردشگری شهرستان كمك شایانی داشته باشد.
وی یكی از خاص ترین جاذبه های گردشگری استان مركزی و شهرستان شازند را پیست اسكی پاكل بعنوان تنها پیست اسكی مركز كشور بیان كرد و اظهار داشت: این پیست ظرفیت بسیار خوبی برای جذب گردشگری می باشد، اما برای ماندگاری بیشتر برف احتیاج به برف كوب دارد كه تهیه آن در حیطه وظایف وزارت ورزش است، اما با این وجود فرمانداری آمادگی مشاركت با وزارتخانه برای تهیه این برف كوب را دارد.
عرب افزود: پیست پاكل امكان واگذاری به بخش خصوصی را دارد و حتی هم اكنون یك سرمایه گذار بومی اعلام آمادگی كرده است، اما باید امنیت خاطر سرمایه گذار تامین و حفظ شود.
انتهای خبر


1398/09/14
13:29:07
5.0 / 5
4627
تگهای خبر: بهسازی , تاریخی , خدمات , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳