BonAir
بن ایر

نگاهی به موزه ای كه صدراعظم آلمان آنرا اولویت ملی دانست

نگاهی به موزه ای كه صدراعظم آلمان آنرا اولویت ملی دانست

بن ایر: بیشتر از 30 سال از زمانی كه هلموت كُهل، صدراعظم وقت آلمان، تأسیس موزه تاریخ آلمان را اولویت ملی دانست، می گذرد حالا این موزه یكی از  پربازدیدترین موزه های پایتخت شده است.



به گزارش بن ایر به نقل از مهر، این موزه جالب و دیدنی در تاریخ ۲۸ اكتبر سال ۱۹۸۷ میلادی و در ۷۵۰امین سالگرد تأسیس شهر برلین، تاسیس و در ضمن سال های متمادی، اشیا، اسناد و مدارك تاریخی بسیاری به این موزه منتقل شد. بر طبق اطلاعاتی كه بر روی سایت موزه قرار گرفته است؛ هم اكنون ۹۰۰ هزار شی تاریخی در این موزه در معرض نمایش عمومی قرار گرفته است. همین طور بخش زیادی از این اشیا در بانك اطلاعاتی موزه به صورت آنلاین موجود است و پژوهشگران و دانشجویان می توانند از اطلاعات آن به راحتی استفاده كنند.
ساختمان موزه كه توسط آی. ام. پی، از برجسته ترین معماران سده ۲۰ میلادی طراحی شده، از دو بخش ساختمان اصلی و همین طور سالن نمایشگاه تشكیل شده است. در ساختمان اصلی، بخشی با عنوان “تاریخ آلمان از قرون وسطی تا سقوط دیوار برلین” وجود دارد كه با نمایش ۷ هزار شی تاریخی، تاریخ آلمان را به صورت مختصر به بازدیدكنندگان نشان میدهد.
بخش نمایشگاهی نیز به صورت موقت به نمایش وقایع سازنده تاریخی، دوره ها و تحولات اجتماعی اختصاص می یابد. هدف از راه اندازی این موزه، آشنایی جهانیان و نسل جدید ژرمن ها با تاریخ آلمان است. از ین جهت، راهنمایان موزه می كوشند با توضیحات مفصل، بازدیدكنندگان را با فضای تاریخی آلمان آشنا كنند.
همچنین برگزاری كارگاه های آموزشی برای گروه های سنی مختلف و برگزاری مراسم سخنرانی و كنفرانس برای متخصصان و علاقه مندان به تاریخ از دیگر كارهایی است كه در این موزه انجام می شود. همین طور در سالن نمایشگاه، فیلم هایی درباره تاریخ آلمان به معرض نمایش گذاشته می شود.
علاوه بر این ها، در این موزه كتابخانه ای غنی از نسخه های خطی و كتاب های تاریخی قدیمی وجود دارد. گزارش سایت موزه نشان میدهد كه هم اكنون در حدود ۵۰۰ هزار نسخه از آثار تاریخی آلمان و اروپا، تصاویر ثبت شده توسط عكاسان معروف و همین طور مستندات تاریخی در كتابخانه این موزه وجود دارد.
این خبر توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان ترجمه و در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده شده است.


منبع:

1398/09/18
13:58:44
5.0 / 5
4331
تگهای خبر: آثار تاریخی , آموزش , تاریخی , ساختمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱