BonAir
بن ایر

مدیركل گردشگری داخلی خبر داد:

تدوین نقشه راه گردشگری خوراک ایران

تدوین نقشه راه گردشگری خوراک ایران

به گزارش بن ایر، مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی از تدوین نقشه راه و تهیه بانک اطلاعات گردشگری خوراک ایران اطلاع داد.


به گزارش بن ایر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مصطفی فاطمی اضافه کرد: مطالعات اولیه انجام شده و نقشه راه گردشگری خوراک ایران درحال تدوین است. کمیته ی علمی گردشگری خوراک هم جهت بررسی مقالات ارسال شده با همکاری اساتید دانشگاه در جهت استفاده از این ظرفیت در مناسبت ها و برنامه های مختلف بوجود آمده است.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی همینطور از گردآوری بانک اطلاعاتی و لیستی از انواع نان و شیرینی ایرانی، گرم نوش و سردنوش، اساتید و سرآشپزان حرفه ای نان وشیرینی، اساتید حرفه ای باریستا و بارتندر اطلاع داد.
وی همینطور در رابطه با تهیه بانک اطلاعاتی خوراک های ثبت ملی و ثبت جهانی شده، توضیح داد: بانک اطلاعاتی کاملی از مناسبت های علمی و جهانی گردشگری خوراک بر مبنای مستندات علمی و بین المللی در زمینه محصولات و گروههای کالایی خوراک، بسته بندی خوراک، مقالات و کتب بزرگان گردشگری خوراک ایران و سوغات غذایی تهیه شده است
او سپس با اشاره اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده در گردشگری خوراک در یک سال گذشته، خاطرنشان کرد: فدراسیون گردشگری خوراک در پاییز ۱۴۰۰ تشکیل و در زیر مجموعه آن چهار میز گردشگری خوراک ایرانی، خوراک ملل، نان وشیرینی، گرم نوش و سردنوش تعریف و آغاز به کار کرد. میزهای گردشـگری خوراک در قـالب دبیـر خانه علمی و با حضور اساتید و مدرسان آشپزی، محققان و پژوهشگران حوزه گردشگری خوراک، مدیران شرکتهای دانش بنیان، اساتید دانشگاه، نمایندگان تشکل ها و سمن های گردشگری کشور، فودبلاگرها، نمایندگان رسانه ها و مدیران برندهای خوراک شکل گرفته است.
به قول فاطمی، بیشتر از ۶۰ رویداد گردشگری خوراک در سال ۱۴۰۱ در سطح کشور برگزار شده است. کمیته های گردشگری خوراک هم در استانهای کشور تشکیل شده و جلسات کارشناسی برای تهیه و تدوین نقشه راه گردشگری خوراک ایران، برگزار شده است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی همچنین، از برگزاری کلاس های آموزش مجازی برای کارشناسان گردشگری خوراک و معاونان گردشگری ادارات کل استان ها به منظور آشنایی با مفاهیم گردشگری خوراک، راه اندازی خیابان غذا ( Food Street ) در شهرهای بزرگ و گردشگرپذیر، همکاری، برنامه ریزی و ایجاد کمیته ی علمی در جهت برگزاری رویدادهای سراسری گردشگری خوراک، مشارکت در برگزاری نمایشگاه گردشگری خوراک و سوغات خوراک و سفره ایرانی در شهرهای اردبیل، سنندج، کرج و شیراز در پاییز ۱۴۰۱، همکاری و حمایت معنوی و تشکیل کمیته ی علمی در جهت برگزاری همایش بزرگ سرآشپزان غذای ایرانی با رویکرد تبیین پروژه کوزین ایرانی (توسعه و تبیین غذای ایرانی) با همکاری دبیر خانه علمی میز گردشگری خوراک ایرانی و کنگره صنعت رستوران اطلاع داد.



1401/07/26
09:51:24
5.0 / 5
540
تگهای خبر: آموزش , سفر , شركت , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵