BonAir
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بن ایر

پارک اکباتان همدان مرکز گردشگری کودکان شد

پارک اکباتان همدان مرکز گردشگری کودکان شد

به گزارش بن ایر، همدان معاون شهرسازی و معماری شهرداری همدان اظهار داشت: پارک 250 هکتاری اکباتان به عنوان مرکز گردشگری کودکان کشور در نظر گرفته شده و با راه اندازی آن همدان به عنوان مقصد گردشگری کودک شناخته می شود.


امیر فتحیان نسب در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: طبق سیاستگذاری کلی استان و خصوصاً شهرداری همدان، سیاست شهر دوستدار کودک و سرمایه گذاری در زمینه کودکان را در پیش گرفته و پایلوت این کار را در پارک اکباتان قرار دادیم.
وی افزود: این پارک ظرفیت دارد به عنوان مرکز گردشگری کودکان کشور راه اندازی و همدان را به عنوان مقصد گردشگری کودک معرفی نماید همین طور این اتفاق موجب می شود بتوانیم خدمات خوبی به کودکان همدانی و کودکان دیگر شهرها ارائه دهیم.
فتحیان نسب با اشاره به این که با تحقق این امر شهر همدان پایلوتی برای خلاقیت کودکان و هم افزایی مهارت های آنها می شود، اشاره کرد: پارک اکباتان ۲۰۰۰ میلیارد تومان ظرفیت سرمایه گذاری دارد که در صورت حضور سرمایه گذاران می تواند آورده خوبی برای سرمایه گذار و شهر همدان داشته باشد.
وی با اعلان اینکه در بودجه سال آینده شهرداری همدان رقم خوبی برای تکمیل زیرساخت های این پروژه درنظر گرفته شده، اظهار داشت: در کنار این مساله سیاستگذاری های شهر دوستدار کودک نیز مورد تاکید است و مسیر خودرا طی می کند.
فتحیان نسب افزود: اعتقاد داریم هر چقدر در زمینه کودکان سرمایه گذاری صورت گیرد برای همه شهر بوده و شعار ما این است که شهری که برای بچه ها مناسب باشد برای همه اقشار جامعه نیز مناسب خواهد بود.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری همدان در آخر اظهار داشت: کوشش های زیادی می شود که همدان به شهر دوستدار کودک تبدیل گردد و امیدواریم با اقدامات مناسب به زودی به این مرحله برسیم.




منبع:

1401/11/21
12:19:30
5.0 / 5
466
تگهای خبر: خدمات , سرمایه گذاری , كشور , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲