ضرغامی:
        عملکرد آقای مخبر در این ۲ ماه کم نظیر بود
        
        به گزارش بن ایر، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در آخرین جلسه هیئت دولت سیزدهم خطاب به محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، اظهار داشت: شما پدیده دولت هستید و عملکرد شما در این ۲ ماه کم نظیر بود.
        
        
به گزارش بن ایر به نقل از مهر، عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در آخرین جلسه هیئت دولت سیزدهم خطاب به محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، اظهار داشت: موقعیت و جایگاه آقای مخبر در این دو ماه را میتوان بعنوان پدیده یاد کرد. بدون اغراق می گویم که موافقین و مخالفین شما هم در فضای مجازی و شخصیت های سیاسی این پدیده اتفاق نظر دارند که شما سابقه اجرایی داشتید و امین شهید رئیسی بودید. 
وی افزود: به تعبیری «فی تقلب الأحوال علم جواهر الرجال» بودید و انصافاً آن جوهره حضرت عالی از رفتار و برخورد شما همینطور مواضع سیاسی شما و اقداماتی که انجام دادید انصافاً اگر نگوییم در نوع خود نظیر است، چونکه این شرایط معمولا پیش نمی آید و عملکرد شما کم نظیر بود. 
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همینطور بیان نمود: از زحمات و تدبیر شما از سوی خودم و همه کسانی که دور این میز نشسته اند که حالا من خودم را جزو پیرمردهای جلسه می دانم، صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم خداوند به شما توفیق دهد.
 منبع: bonair.ir
        
                    
                    
                    
                    
            
            
            
      
            
        
	
                
                
                    
                     این مطلب را می پسندید؟
                    
                    
                        (1)
                    
                    
                     
                        (0)
                    
                     
                    
                
                
                
                
                
                    
            
 
       
             تازه ترین مطالب مرتبط
        
        
       
             نظرات بینندگان در مورد این مطلب