میزگرد آتلانتیك
فریدمن: وارد دنیایی پساآمریکایی شده ایم
بن ایر: ستون نویس سرشناس نشریه آمریکایی با انتقاد شدید از وضعیت داخلی و سیاست خارجی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ، درباره ی افول رهبری آمریکا و ظهور «دنیای پساآمریکایی» اخطار داد.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، «جفری گلدبرگ» سردبیر مجله آتلانتیک روز جمعه و در برنامه «واشنگتن ویک» با دعوت از «توماس فریدمن» خبرنگار مشهور سیاست خارجی و ستون نویس مطرح نشریه آمریکایی «نیویورک تایمز» به بررسی «جدایی» «ایلان ماسک»، میلیاردر آمریکایی و «دونالد ترامپ» رییس جمهور آمریکا و البته، سیاست کلان نامشخص ترامپ پرداخت.
گلدبرگ با اشاره به دسترسی ماسک به اطلاعات محرمانه شهروندان آمریکایی در پی ایفای نقش خود به عنوان «وزیر بهره وری» دولت ترامپ اظهار داشت: «هیچ احساس خوبی نسبت به این جدایی ندارم. نمی توانم اقدامات احتمالی ماسک را پیشبینی کنم. او به اطلاعات بسیار مهمی دسترسی داشته است.»
او اضافه کرد: «درگیری بین ماسک و ترامپ در حال شدت گرفتن است. ماسک اخیراً اظهار داشت که علت اصلی عدم انتشار پرونده اپستین (درباره قاچاق نوجوانان)، حضور نام ترامپ در آنست.»
در پاسخ به اظهارات سردبیر آتلانتیک، فریدمن نیز با اشاره به بحران روابط ترامپ با ایلان ماسک اظهار داشت: «هیچ قهرمانی در این داستان وجود ندارد. خروج ماسک از دولت، نشان دهنده بحرانی عمیق تر در دولت ترامپ است. هیچ یک از سیاستهای او آزمایش نشده و مدلی وجود ندارد. همه چیز یک اجرای بداهه است. آمریکا امروز مثل شرکت خانوادگی ترامپ اداره می شود نه آمریکا.»
او اشاره کرد: «در دولت اول ترامپ، افرادی مانند جان کلی و جیمز متیس نقش سپر داشتند. اما در دولت دوم ترامپ، تنها تشویق کننده ها و مبلغان اطراف او را احاطه کرده اند.»
فریدمن اضافه کرد: «مشکل این مسئله اینجاست که هیچ یک از دستورات ترامپ قبل از اجرا آزمایش نمی شوند.
وی اضافه کرد: «ترامپ تعرفه هایی ۱۰ درصدی برای تمام کالاها وضع کرد. با وجود امضای توافق تجاری بین آمریکا، مکزیک و کانادا توسط شخص ترامپ، او این توافقات را نقض کرد. آیا کسی به وی گفت که یک سوم قطعات فورد F-۱۵۰ در آمریکا ایجاد می شود و دوسوم آن در معرض تعرفه قرار می گیرد؟ مطمئن هستم که هیچکس این مسئله را به ترامپ نگفته است.»
مذاکرات تجاری آمریکا و چین
منبع: بن ایر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب