وزیر میراث:
۱۸ هزار واحد اقامتی به مردم در ایام جنگ خدمات دادند
به گزارش بن ایر، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اظهار داشت: بیشتر از 18 هزار واحد اقامتی در روزهای تجاوز رژیم صهیونیستی با تخفیف های 50 تا 90 درصدی و حتی رایگان، به مسافران خدمات عرضه کردند.
به گزارش بن ایر به نقل از مهر، سیدرضا صالحی امیری بامداد سه شنبه در دیدار با آیت الله مظفری نماینده ولی فقیه در استان قزوین از آمادگی کامل دولت، مردم و نیروهای مسلح برای رویارویی با بحران ها آگاهی داد و تاکید و اظهار داشت: ملت ایران با همبستگی و ایستادگی، پاسخ قاطعی به دشمن دادند و درخواست ترک مخاصمه از طرف دشمن گواه این امر است.
صالحی امیری با اشاره به بسیج ملی در روزهای بحرانی، از مشارکت بی سابقه هتل داران کشور آگاهی داد و اضافه کرد: بالاتر از ۱۸ هزار واحد اقامتی با تخفیف های ۵۰ تا ۹۰ درصدی و حتی رایگان، به مسافران خدمات ارائه کردند.
وی همین طور از ثبت رکورد مصرف ۲۰۰ میلیون لیتر بنزین در یک روز و تخلیه ۸۰۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر آگاهی داد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اعلان اینکه خدمات بهداشتی، درمانی، آتش نشانی و شهرداری ها در آماده باش کامل بودند، بیان کرد: در استانهای شمالی کشور، همچون مازندران و گیلان، مجموعاً ۹ میلیون مسافر پذیرایی شدند و هیچ نوع کمبودی در عرصه دارو، درمان و امنیت گزارش نشد.
وی با اشاره به حمله دشمن به یکی از مراکز انتظامی، تاکید کرد: دولت و نیروهای مسلح با هوشیاری کامل، مانع از تحقق اهداف دشمن شدند.
صالحی امیری قزوین را قطب گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی کشور معرفی نمود و اظهار داشت: این استان سرزمین رازها و ظرفیتهای نهفته است که باید با ثبت جهانی آثاری چون الموت، جایگاه آنرا در سطح بین المللی تثبیت کرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به احیای مدارس علمیه تاریخی اظهار داشت: مرمت این بناها نیازمند همکاری اوقاف و شهرداری ها است و وزارت میراث فرهنگی نیز در این راه مشارکت خواهد داشت.
منبع: بن ایر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب