طلا به مرز حساس قیمتی رسید
بن ایر: طلا در بازار جهانی در آخرین روز هفته روی عدد ۴ هزار و ۹۶۱ دلار ایستاد.
به گزارش بن ایر به نقل از خبر آنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی در هفته قبل در زیر کانال ۵ هزار دلار ایستاد؛ به صورتی که در نهایت ۴ هزار و ۹۶۱ دلار قیمت گذاری شد.
بررسی ها نشان داده است در طول یک هفته قبل اونس طلا ۹۵ دلار و به عبارتی ۱.۰ درصد گران شده است. این تغییر قیمت در طول یک ماه گذشته ۴۸۴ دلار و به عبارتی ۱۰.۸ درصد افزایش بوده است.
بنا به این گزارش، جیم وایکاف، تحلیلگر ارشد شرکت «کیتکو متالز»، اظهار داشت: «بازار طلا شاهد خریدهای ارزان و مقرون بصرفه طلا از طرف معامله گران خوش بین است.» او اظهار نمود که بهبود قیمت طلا بدون شتاب لازم است و بعید است که این فلزگرانبها بدون یک محرک ژئوپلیتیکی مهم، رکوردها را بشکند.
طلا به عنوان یک پناهگاه امن سنتی، در مواقع عدم قطعیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی عملکرد خوبی دارد.
طبق گزارش رویترز، گروه بورس تجاری و کالای شیکاگو (CME)، پنجشنبه گذشته، برای سومین بار در دو هفته قبل، الزامات حاشیه سود برای قراردادهای آینده طلا و نقره را افزایش داد تا ریسک های ناشی از نوسانات شدید بازار را مهار کند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب