BonAir
لینک دوستان بن ایر
بن ایر

رشد منفی گردشگری از نگاه WTO

رشد منفی گردشگری از نگاه WTO

به گزارش بن ایر بنابه اعلام سازمان جهانی گردشگری، شركت های كوچك و متوسط كه حدود ۸۰ درصد بخش گردشگری را می سازند به علت انتشار كرونا متضرر خواهند شد.



به گزارش بن ایر به نقل از مهر، این روزها گردشگری با چالش كرونا روبرو است و به علت ماهیت اساسی این حوزه كه تعامل مردم با یكدیگر است، سلامت عمومی از اهمیت ویژه ای در این بخش برخوردار می باشد.
جهانگردی بعنوان یك فعالیت اقتصادی چند جانبه و بخشی اساسی از برنامه توسعه پایدار، نقش اساسی در فعالیتهای آینده برای بهبود از كرونا ایفا خواهد نمود.
UNWTO از دولتها، سازمانهای بین المللی و سازمان های خیریه می خواهد تا بهبود وضعیت گردشگری را در اولویت برنامه ها و اقدامات خود قرار دهند در واقع UNWTO می خواهد گردشگری بخشی از برنامه های بهبود بعد از كرونا باشد.
سازمان بهداشت جهانی هم اكنون سفارش كرده است محدودیت های مسافرتی و تجاری برای كشورهایی كه در آنها كرونا شیوع دارد اعمال شود.
سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) در گزارشی درباره واكنش گردشگران به شیوع ویروس كرونا، در یك ارزیابی اولیه، كاهش چشم گیر در مسافران ورودی ها و خروجی بین المللی در سال ۲۰۲۰ را اعلام نموده است. از نظر این سازمان اقدامات بهداشت عمومی باید بگونه ای اجرا شود كه ایجاد اختلال غیر ضروری در مسافرت و تجارت را به حداقل برساند. از زمان شروع شیوع این بیماری، UNWTO همكاری نزدیكی با سازمان بهداشت جهانی (WHO) برای اطمینان از این موارد داشته است.
UNWTO پیشبینی خویش را برای سال ۲۰۲۰ در حوزه ورود گردشگران بین المللی بازبینی كرده است در این بازبینی جدید پیشبینی شده است كه جهان در حوزه گردشگری بین المللی با رشد منفی ۱ تا ۳ درصدی مواجه شود به این مفهوم كه گردشگری بین المللی ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار از درآمد خویش را از دست می دهد. این در شرایطی است كه قبل از شیوع ویروس كرونا، این سازمان رشد مثبت ۳ تا ۴ درصد را برای سالجاری میلادی پیشبینی كرده بود.
این ارزیابی اولیه پیشبینی می كند كه بخش آسیا و اقیانوسیه بیشترین میزان یعنی ۹ تا ۱۲ درصد سقوط ورود توریست را تجربه خواهد نمود. با عنایت به این كه این ویروس همچنان در حال گسترش است، برآورد وضعیت مناطق دیگر هم اكنون غیر قابل پیشبینی است.
UNWTO خواهان حمایت مالی و سیاسی از اقدامات برای بهبود گردشگری و پشتیبانی از این بخش در برنامه های گسترده تر بحران كرونا و كمك به اقتصادهای صدمه دیده این حوزه است.
تأثیر شیوع COVID-19 در كل زنجیره مالی گردشگری احساس خواهد شد. دبیركل UNWTO تاكید می كند كه شركت های كوچك و متوسط كه حدود ۸۰ درصد بخش گردشگری را می سازند بسیار متضرر خواهند شد. بخصوص میلیون ها نفر در سراسر جهان، همچون جوامع صدمه پذیر، كه متكی به گردشگری هستند
تعهدات سیاسی و مالی برای اطمینان از اینكه گردشگری می تواند به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی منجر شود، بسیار ضروری می باشد، همانگونه كه در بحران های گذشته، ماهیت بسیار انعطاف پذیر این بخش و توانایی آن در بهبود اوضاع به اثبات رسیده است.
گردشگری گرچه در دهه های اخیر پدید آمده و صنعتی نوپاست، حالا بعنوان یك عامل مهم در توسعه پایدار، رشد اقتصادی، اشتغال و تفاهم بین المللی قاطعانه پابرجا می باشد.
UNWTO بعنوان آژانس سازمان ملل متحد در زمینه گردشگری و توسعه پایدار، آماده عرضه راهنمایی و پشتیبانی از اقدامات رونق گردشگری به اعضای خود، بخش گردشگری خصوصی و دولتی، همچون سازمان دهندگان رویدادها و نمایشگاه های گردشگری می باشد.
ترجمه از محبوبه عزیزی

1398/12/25
23:24:17
5.0 / 5
3676
تگهای خبر: توریست , شركت , كشور , گردشگران
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲