BonAir
بن ایر

جلالی:

صنایع دستی دیگر تزیینی و ویترینی نیست

صنایع دستی دیگر تزیینی و ویترینی نیست

به گزارش بن ایر، معاون صنایع دستی کشور اظهار داشت: صنایع دستی قبلا رویکرد فرهنگی، تزیینی و ویترینی داشت، در حالی حالا صنایع دستی در اقتصاد مقاومتی دیده می شود.



به گزارش بن ایر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، مریم جلالی امروز در نشست با معاونان صنایع دستی استان ها که به صورت مجازی و در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، به تشریح مهم ترین برنامه های این معاونت در ماه های پیش رو همچون برگزاری هشتمین جشنواره فجر صنایع دستی (سرو سیمین ۸) پرداخت و اظهار نمود: این دوره از جشنواره صنایع دستی فجر، پرقدرت تر از سالهای قبل برگزار می شود.
وی اضافه کرد: معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی برای ماههای آینده برنامه های مختلفی را در نظر گرفته که برگزاری جشنواره سرو سیمین ۸، حضور در نمایشگاه گردشگری، حضور در نمایشگاه قرآن، برگزاری بازارچه های صنایع دستی نوروزی، حضور غرفه داران صنایع دستی در موزه ها و پایگاه های ملی و جهانی در تعطیلات نوروز و … از مهم ترین برنامه های این معاونت است که البته در سال ۱۴۰۳ هم ادامه دارد و تا ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی برنامه های متنوعی را تدارک دیده و اجرا خواهیم کرد.
جلالی افزود: دقت مدیران کل به حوزه صنایع دستی برای من دارای ارزش است و امید دارم که معاونان صنایع دستی هم جایگاه و نقش حوزه صنایع دستی را بیشتر از پیش درک کنند و وظایف و مأموریت های محوله را به انحو مطلوب انجام دهند.
در دولت و مجلس صحبت از صنایع دستی است
وی افزود: «زنان پیشران پیشرفت اقتصاد هویت بنیان» سال قبل بعنوان شعار انتخاب شد، این مورد بسیار دارای اهمیت است. صنایع دستی توانسته نقش خویش را به خوبی ایفا کند و الان همه جا در دولت و مجلس صحبت از صنایع دستی است.
معاون صنایع دستی کشور اظهار داشت: صنایع دستی تا پیش از این یک رویکرد فرهنگی، تزئینی و ویترینی داشت، در حالی حالا صنایع دستی در اقتصاد مقاومتی دیده می شود. هم اکنون تقویت ارتباط با مدیران اقتصادی استان باید در اولویت معاون ان صنایع دستی قرار گیرد.
وی افزود: ارتباط معاونان صنایع دستی باید با مدیران اقتصادی، سرمایه گذاران و بخش خصوصی تقویت شود تا شاهد رویکرد متفاوت و نقش آفرینی متفاوت در حوزه صنایع دستی باشیم.
جلالی خاطرنشان کرد: هم اکنون گردشگری و میراث فرهنگی هم پای کار صنایع دستی ایستاده اند. معاونان صنایع دستی باید در استان ها تلاش بیشتری انجام دهند چون که تقویت ارتباط معاونان صنایع دستی با دستگاههای مختلف در ارزشیابی آنها تأثیرگذار است.
وی اظهار داشت: سال جاری گسترش بازار مورد توجه و تاکید ما قرار دارد که این گسترش بازار نیازمند تقویت همکاری ها و تلاشهای معاونت صنایع دستی در هر استان است. معاونان صنایع دستی باید جایگاه خویش را به خوبی بشناسند و مرجعیت خویش را در سطح استان پیدا کنند چون که اعتقاد من بر اینست که معاونان صنایع دستی در هر استان، در واقع معاون صنایع دستی وزارت خانه هستند.
دهه فجر در واقع سال تحویل صنایع دستی است
معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی ضمن اشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری هشتمین جشنواره فجر صنایع دستی، اظهار نمود: جشنواره فجر صنایع دستی (سرو سیمین ۸) سال جاری به شکل بهتر و پررنگ تر از سالهای گذشته اجرا خواهد شد. در واقع دهه فجر برای ما سال تحویل صنایع دستی بشمار می رود. ازاین رو باید از این فرصت به نحو مطلوب استفاده نمود.
وی اظهار داشت: تاکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اینست که صنایع دستی در تمام جشنواره هایی که برگزار می گردد و هم در رویدادهای مختلف دیده شود و صنایع دستی در مجتمع های گردشگری و هم پایگاه های ملی و جهانی و موزه ها باید دیده شوند.
جلالی همینطور ضمن اشاره به برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در بهمن ماه جاری، تصریح کرد: چگونگی حضور هنرمندان صنایع دستی در نمایشگاه سال جاری در چارچوب شیوه نامه به ادارات کل ارسال شده است.
در این نشست همینطور سه مدیرکل حوزه معاونت صنایع دستی و برخی از معاونان صنایع دستی استان ها به عرضه نظر و پیشنهادهای خود پرداختند.

1402/11/09
10:02:27
5.0 / 5
289
تگهای خبر: دستگاه , فرهنگ , كشور , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱