BonAir
بن ایر

ماكرون در سوئد:

اتحادیه اروپا باید از اوکراین دفاع کند حتی اگر آمریکا کنار بکشد

اتحادیه اروپا باید از اوکراین دفاع کند حتی اگر آمریکا کنار بکشد

بن ایر: رییس جمهور فرانسه در مسافرت دو روزه به سوئد که در آستانه پیوستن به ناتو است، به آینده دفاعی اروپا و پشتیبانی از اوکراین پرداخت.


به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، امانوئل ماکرون، رییس جمهور فرانسه که در آکادمی دفاع سوئد در کنار اولف کریسترسون، نخست وزیر سوئد صحبت می کرد، اظهار داشت: کشورهای اروپایی باید تصمیمات جسورانه و «نوآورانه» برای مساعدت با اوکراین اتخاذ کنند، حتی اگر واشنگتن از پشتیبانی از کی یف در ماه های آتی عقب نشینی کند.
رییس جمهور فرانسه در سخنرانی خود در سوئد، که امیدوار است کشور بعدی عضو ناتو باشد، اظهار داشت که ساختار امنیتی آینده اروپا، همچون توافقنامه های کنترل تسلیحات که قلمرو اروپا را در بر می گیرد، دیگر نمی تواند بسادگی توسط آمریکا و روسیه حل و فصل شود. اروپا باید حق تعیین آینده خودرا داشته باشد.
رییس جمهور فرانسه در سخنانی آشنا افزود که اروپا باید برای تضمین امنیت خود پیش قدم شود. اروپا نباید امنیت خودرا «به قدرت های بزرگ واگذار کند، حتی اگر آنها متحدان بسیار خوبی باشند، برای اینکه آنها در آن سوی اقیانوس زندگی می کنند.»
اظهارات او به عنوان هشداری به اروپا بود که باید تمام کوشش های دفاعی خودرا افزایش دهد و برای این احتمال آماده شود که یا جو بایدن نتواند بودجه کمک نظامی خود به اوکراین را بوسیله کنگره پیش ببرد، یا این که در اواخر سال جاری در انتخابات ریاست جمهوری از دونالد ترامپ انزواطلب شکست خواهد خورد.
اما ماکرون همین طور استدلال کرد که اگر اروپا گام بردارد و به جلوگیری از پیروزی روسیه کمک نماید، ایالات متحده بوسیله ناتو دیگر نمی تواند انحصاری در تعیین روابط آینده با مسکو داشته باشد.
وی ادامه داد: اروپا خوش شانس بود که آمریکا را به عنوان شریک داشت اما ما باید شفاف باشیم. اوکراین قسمتی از قاره اروپا است و هر چه آمریکا تصمیم بگیرد ما باید برای پشتیبانی از اوکراین و مردم اوکراین تصمیمات درست و جسورانه بگیریم.
او با اصرار بر این که اروپا باید هر کاری را که برای سال های آتی و به هر قیمتی که لازم است انجام دهد، اظهار داشت: باید پیروزی روسیه را نا ممکن کرد، برای اینکه اگر این کار را انجام دهد، اروپا بدون ساختار امنیتی کارآمد و عواقبی در جناح شرقی ناتو در قفقاز و آسیای مرکزی خواهد بود.
ماکرون اظهار داشت: هزینه واقعی پیروزی روسیه در کوتاه مدت و بلندمدت برای همه ما بسیار زیاد است. اروپا باید تلاش تولید دفاعی خودرا افزایش دهد تا اوکراین بتواند در موقعیتی قرار گیرد که بتواند برای صلح پایدار مذاکره کند.
رییس جمهور فرانسه از نحوه واکنش اتحادیه اروپا به حمله روسیه به مدت دو سال، همچون قرار دادن صنعت دفاعی اروپا در وضعیت جنگی، افزایش هزینه ها و توسعه ظرفیتهای مشترک ستایش کرد. اما اظهار داشت: «اگرچه می توانیم به تصمیم های اخیر افتخار نماییم، اما باید کارهای بیشتری انجام دهیم.»
او اظهار داشت که اگر اتحادیه اروپا هزینه های دفاعی را با روشی که ولادیمیر پوتین کل بودجه دفاعی خودرا بازخوانی کرده بود مقایسه کند، اتحادیه اروپا به اندازه کافی انجام نداده است.
ماکرون اظهار داشت: «روسیه توانست بطور کامل این سیستم را بازخوانی کند، بدین سبب ما باید برای همراهی با اوکراینی ها واکنش نشان دهیم و حتی بیش از اندازه واکنش نشان دهیم.»
وی با درخواست تقویت تولید، گفت اروپا باید آماده اتخاذ تصمیمات ملی و اروپایی باشد که مانع از هر تصمیم ایالات متحده برای به حداقل رساندن لطمه پذیری شود. او اصرار داشت که درخواست او برای همکاری دفاعی بیشتر اروپا نباید به عنوان تضعیف ناتو تلقی شود.
او همین طور خواهان همکاری بیشتر اروپا و خودمختاری در حوزه انرژی شد. او اظهار داشت: سال ها و سال ها فکر می کردیم تجارت و تبادل انرژی با روسیه بهترین راه برای جلوگیری از جنگ است. این یک اشتباه بود. این بهترین راه برای رنج بردن از جنگ و رنج بردن از یک تصمیم یکجانبه بود.
ماکرون اظهار داشت که انرژی اروپا در آینده به تنوع بیشتری از تامین کنندگان نیاز دارد. وی اظهار داشت: حمله روسیه تا حدی بدین سبب رخ داد که اروپا یک اقلیت ژئوپلیتیکی بود و مذاکرات دفاع راهبردی تنها توسط ایالات متحده و روسیه انجام شد و اتحادیه اروپا را تا حد زیادی مستثنی کرد.
او اظهار داشت که کنترل های تسلیحاتی و معاهدات امنیتی که بر قلمرو ما تأثیر می گذارند، توسط بزرگان تصمیم گرفته شده است، نه اروپایی ها. در آینده، وقتی صحبت از پیمان نیروهای هسته ای میان برد است، زمانی که حرف درباره ی استقرار و کنترل تسلیحات برای امروز و فردا است، زمانی که صحبت از طراحی معماری امنیتی است، ما باید تصمیم گیرنده باشیم. مشارکت ما با اوکراین فقط برای جلوگیری از پیروزی روسیه نیست، بلکه برای این است که خودمان درباره ی آینده خود تصمیم بگیریم و دور میز باشیم برای اینکه اوکراین قسمتی از قاره ما است.
ماکرون اضافه کرد: «اگر در موقعیتی نباشیم که بتوانیم معماری جدید امنیت کنترل تسلیحات را در همسایگی خود بسازیم، آینده ای برای خود و فرزندانمان وجود نخواهد داشت. ما باید خودمان تصمیم بگیریم و آنرا به دیگران واگذار نکنیم، حتی اگر متحدان بسیار خوبی باشند، برای اینکه آنها در آن سوی اقیانوس زندگی می کنند.»
وی ادامه داد: فرانسه و سوئد از معدود کشورهای اروپایی با صنعت دفاعی گسترده هستند که می توانند جت های جنگنده خودرا نیز بسازند -
فرانسه و سوئد اعلامیه ای درباره ی قصد دفاع ضدهوایی و سیستم های نظارت هوایی امضا خواهند کرد، درحالی که انتظار می رود شرکت های Saab و MBDA در ایام آینده قراردادی برای توسعه موشک ضدتانک «آکرون» منعقد کنند.
ماکرون با لیستی از تجهیزات، تسلیحات، موشک ها و مهمات خطاب به حضار اظهار داشت: ما هر دو مدل بسیار قوی از نظر تولید داریم. سایبر و فضا به وضوح دو حوزه تضاد برای آینده هستند که در آن کارهای زیادی برای انجام با هم وجود دارد. مشارکت بین ارتش فرانسه و بلژیک - که CaMo نام دارد - الگویی است که می تواند بین فرانسه و سوئد تکرار شود.
در بحبوحه نارضایتی های کشاورزان، رییس جمهور ماکرون در روز سه شنبه در سوئد از سیاست مشترک کشاورزی در برخورد با مشکلات کشاورزان فرانسوی دفاع کرد، اما خواهان قوانین برای رویارویی با رقابت فرا اروپایی شد.
به نقل از فرانس ۲۴، خشم کشاورزان فرانسوی و دیگر کشورهای اروپایی در نخستین روز سفر دولتی رییس جمهور فرانسه به سوئد مشهود بود که عمدتا به آینده دفاعی اروپا و پشتیبانی از اوکراین اختصاص داشت.
ماکرون کنفرانس خبر مشترک اظهار داشت: «به راحتی می توان همه چیز را به گردن اروپا انداخت. بدون سیاست مشترک کشاورزی، کشاورزان ما درآمدی نخواهند داشت و خیلی از آنها زندگی نخواهند کرد.»
رییس جمهور فرانسه همین طور خواهان «تدابیر روشن» در مورد واردات مرغ و غلات از اوکراین شد.
ماکرون و کریسترسون در زمانی که سوئد نزدیک به پیوستن به ناتو است، یک مشارکت راهبردی جدید منعقد نمودند.
نخست وزیر سوئد
مجارستان با نخست وزیری ویکتور اوربان، آخرین کشور اتحادیه اروپاست که مانع پرداخت ۵۰ میلیارد یورو کمک اروپا به اوکراین شده است که محور گفتگوهای اروپا در روز پنجشنبه در بروکسل خواهد بود.
مجارستان همین طور آخرین مانع برای این الحاق است که کریسترسون می خواهد روز پنجشنبه در حاشیه شورای اروپا با همتای مجارستانی خود درباره ی آن صحبت کند.
رییس جمهور فرانسه توضیح داد، پاریس و استکهلم دارای اراده برای نزدیک شدن، تولید با هم، کمک با یکدیگر به اوکراین برای داشتن اروپایی که بهتر از خود محافظت کند، هستند.





منبع:

1402/11/11
12:59:24
5.0 / 5
275
تگهای خبر: تولید , سفر , شركت , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵