BonAir
لینک دوستان بن ایر
بن ایر

طلا ریزش کرد

طلا ریزش کرد

بن ایر: طلا در بازار جهانی به شدت با ریزش قیمت مواجه گردید و باردیگر به کانال 4 هزار و 100 دلار برگشت.


به گزارش بن ایر به نقل از خبر آنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی بعد از افزایش قیمت های چند روزه، باردیگر وارد فاز ریزشی شد و طی ۲۴ ساعت گذشته از کانال ۴ هزار و ۳۰۰ دلار به کانال ۴ هزار و ۱۰۰ دلار بازگشت.
بررسی های بازار از آن حکایت می کند که قیمت اونس طلا ۲۴ سال قبل به رقم ۴ هزار و ۳۱۹ دلار بوده است، اما حالا ۴ هزار و ۱۳۰ دلار قیمت پیدا کرده است.
آن طور که در روند بازار جهانی مشاهده می شود، طی یک هفته قبل اونس طلا کاهش ۷۱ دلاری قیمت را تجربه کرده است.
عملکرد طلا در طول یک ماه گذشته اما ریزش ۷.۶ درصدی اونس طلا را نشان داده است که از کاهش ۳۴۴ دلاری قیمت را نشان داده است.
عملکرد یک ماه گذشته اونس طلا
خلاصه اینکه به گزارش بن ایر به نقل از خبر آنلاین، قیمت طلا در بازار جهانی پس از افزایش قیمت های چند روزه، دوباره وارد فاز ریزشی شد و طی ۲۴ ساعت گذشته از کانال ۴ هزار و ۳۰۰ دلار به کانال ۴ هزار و ۱۰۰ دلار بازگشت.
1405/03/29
11:32:12
0.0 / 5
10
تگهای خبر: آنلاین
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱