BonAir
بن ایر

معاون سازمان میراث فرهنگی كشور:

باید نگاهمان به دكوری بودن صنایع دستی را تغییر دهیم، شفافیت به نمایش قراردادها نیست

باید نگاهمان به دكوری بودن صنایع دستی را تغییر دهیم، شفافیت به نمایش قراردادها نیست

بن ایر: معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینكه باید نگاهمان به دكوری بودن صنایع دستی را تغییر دهیم، تصریح كرد: باید تولیدات مان در راه استفاده قرار بگیرد و بتوانیم از آن در كارهای روزمره بهره ببریم.


به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، محمد خیاطیان عصر روز 5 شنبه در آئین معارفه مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، اضافه كرد: پتانسیل های مناسبی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان وجود دارد.
وی با اشاره به اینكه هرمزگان در تمامی ابعاد موقعیت بسیار مهمی دارد و در تمامی شرایط بعنوان یك ظرفیت مطرح بوده است، تصریح كرد: هنر ما این است كه از تهدیدها، فرصت ساخته و بهره لازم را ببریم.
خیاطیان با اشاره به اینكه هرمزگان ظرفیت بالایی دارد كه میراث خدادادی است، عنوان كرد: هرمزگان در میراث ناملموس دارای سنت های خاص خود است و اقوام مختلف با نهایت دوستی و مودت در كنار یكدیگر زندگی می كنند كه از موهبت های مهم این استان است.
وی با اشاره به اینكه هرمزگان در عرصه تولیدات صنایع دستی توانسته به صادرات 3.5 میلیون دلاری برسد، تصریح كرد: در این عرصه صنعت لنج سازی هرمزگان جز میراث ملی است و ظرفیت مهمی است كه باید بیش ازپیش به آن توجه گردد.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه وجود آبراهه های منتهی به آب های آزاد ظرفیت مهم گردشگری دریایی هرمزگان است، اظهار نمود: باید با وفاق و همدلی این ظرفیت ها را به منجی اقتصاد كشور تبدیل نماییم.
خیاطیان اضافه كرد: هزینه سفر به كشورمان طبق آمارهای جهانی مبلغ 1340 دلار است و در این 6 ماه پنج میلیون نفر وارد كشور شده اند و توانسته ایم در این بخش به درآمد مناسبی دست یابیم.
وی با اشاره به اینكه باید تلاش نماییم حمیت درون سازمانی را تقویت و با تولید فهم مشترك بتوانیم در حوزه توسعه زیرساخت های گردشگری به پیش برویم، عنوان كرد: امروز این امكان وجود دارد كه بتوانیم انتظارات بخش خصوصی از تخصیص تسهیلات را عملیاتی نماییم و باید بیش ازپیش از قابلیت های بخش خصوصی بهره ببریم.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه اگر بخش خصوصی نباشد نمی توانیم قدمی برداریم، خاطرنشان كرد: اگر امروز در بحث گردشگری ضعف داریم و مشهود است این ضعف نشات گرفته از ضعف حوزه تبلیغات ما است و نتوانسته ایم ظرفیت های گردشگری خویش را به خوبی به جهانیان نشان دهیم.
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینكه منابع موردنظر برای تبلیغ ظرفیت های گردشگری را تأمین می نماییم، اضافه كرد: تولیدات صنایع دستی كشورمان هنوز كاربردی نیست و نتوانسته ایم این تولیدات را به فرهنگ تبدیل نماییم.
وی با اشاره به اینكه باید نگاهمان به دكوری بودن صنایع دستی تغییر دهیم، تصریح كرد: باید تولیدات مان در راه استفاده قرار بگیرد و بتوانیم از آن در كارهای روزمره بهره ببریم.
خیاطیان افزود: حضور و استقبال پرشور مسئولان استان در این مراسم نشان از انتخاب درست آقای برومند است كه باید به فال نیك گرفت.
وی با اشاره به اینكه استاندار هرمزگان فردی توانمند و نگاهی مثبت به حوزه گردشگری می باشد، خاطرنشان كرد: باید استاندار فضا را به سمتی پیش رود كه دستگاه های اجرایی مكمل یكدیگر باشند.
این مقام مسئول اظهار داشت: كاستن از مشكلات امروز جامعه و استفاده از ظرفیت بخش گردشگری مهم ترین گام در جهت افزایش درآمد ملی است.
خیاطیان انتخاب برومند را انتخابی مناسب و بر اساس مشورت و دریافت نظر از مسئولین بخصوص استاندار هرمزگان بوده است، اظهار نمود: امیدوارم به همان میزان كه استاندار از انتصاب برومند حمایت كرد از این سازمان هم حمایت كند تا برنامه ها به درستی پیش رود.
وی تصریح كرد: امیدوارم برومند در ادامه مسیر موفق و با برنامه پیش رود و اهداف سازمان را پیاده كند.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه باید به سمتی پیش رویم كه تمامی كارها با شفافیت همراه باشد، اظهار نمود: شفافیت به نمایش قراردادها نیست بلكه یعنی شفافیت با نگاه فرآیندی همراه باشد.
وی با اشاره به اینكه باید تمامی افراد مشاركت داشته باشند و كاركنان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از فضای نظارتی ها نترسند، اظهار نمود: انتظارمان همكاری لازم تمامی دستگاه های اجرایی با این سازمان است و نیاز داریم همواره برافزایش دانش خود بكوشیم.
معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینكه امروز باید در بستر فضای مجازی تلاش و حضور جدی داشته باشیم، اظهار نمود: جذب سرمایه گذار از مهم ترین موضوعاتی است كه باید به آن توجه نماییم و در این زمینه تلاش مناسبی انجام دهیم.
از مدیران قبلی میراث فرهنگی هرمزگان به هیچ وجه راضی نیستم
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان هم دراین جلسه با اشاره به اینكه اگر صنایع دستی چین در جزیره قشم وجود دارد به صورت حتم از زیر نظر دولت عبور كرده است، افزود: هرچقدر مردم صنایع دستی بسازند روی دستشان می ماند و دلسرد می شوند و دیگر انگیزه ای نمی ماند چون دولت شرایط صادرات و عرضه را فراهم نكرده است.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی اضافه كرد: در این حوزه ما كاری در استان هرمزگان نمی بینیم؛ امام زاده با قدمت فراوان در بستك در حال ویران شدن است و بارها گفتم اما كسی گوش نكرد.
وی با اشاره به اینكه از مدیران قبلی به هیچ وجه راضی نیستم، چون كاری صورت ندادند، اظهار نمود: هرمزگان به قلعه پرتغالی هایش شهره بود اما به چه روز افتاده است.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اینكه با حرف زدن هیچ اتفاقی نمی افتد بلكه باید عمل كرد، تصریح كرد: برای آیندگان در هرمزگان هیچ چیزی نگذاشته ایم و معلوم نیست 120 نیروی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با كدام برنامه فعالیت می نمایند كه هیچ عملكردی از آن نمی بینیم.
آیت الله نعیم آبادی با اشاره به اینكه اگر صنایع دستی چین در جزیره قشم وجود دارد به صورت حتم از زیر نظر دولت عبور كرده است، افزود: هرچقدر مردم صنایع دستی بسازند روی دستشان می ماند و دلسرد می شوند و دیگر انگیزه ای نمی ماند چون دولت شرایط صادرات و عرضه را فراهم نكرده است.
وی افزود: اگر صنایع دستی از ناحیه دولت حل شود، مشكلات به حداقل می رسد و باید زمینه فروش آن در داخل و خارج فراهم گردد.
امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینكه هنر نزد ایرانی ها است و بس اما زمانی كه عرضه نشود نمی توان به این مسیر خوش بین بود، عنوان كرد: امیدوارم رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حوزه كاری اش انس بیشتری داشته باشد و با برنامه ریزی مناسب تر شاهد تحول در این بخش باشیم.
وی در انتها انتخاب برومند را انتخابی صحیح دانست و خواهان حمایت در حوزه صنایع دستی و احیای میراث فرهنگی هرمزگان شد.
وضعیت دستگاه های فرهنگی استان هرمزگان ضعیف است
مدیركل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان هم با اشاره به اینكه وضعیت دستگاه های فرهنگی استان هرمزگان ضعیف است، اظهار نمود: امیدوارم كاری نماییم تعریف واقعی توسعه در هرمزگان محقق شود.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، رضا برومند اظهار داشت: از رئیس سازمان، استاندار و مجمع نمایندگان استان در مجلس به واسطه اعتمادشان به بنده تشكر می كنم.
وی با اشاره به اینكه در شرایطی كه در حال خروج از استان بودم با پیشنهاد استاندار هرمزگان این سمت را پذیرفتم، اضافه كرد: نخستین مسئولیتم در سال 77 بود و امیدوارم مدیركلی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آخرین مسئولیتم باشد و همواره مأموریت سازمانی خویش را سرلوحه امور قرار می دهم درحالی كه برخی مدیران به همه چیز فكر می كنند جز مأموریت سازمانی خودشان.
برومند با اشاره به اینكه چشم انداز سازمان دومین اولویت بنده است، تصریح كرد: تا زمانی كه چشم انداز ترسیم نكنیم نمی توانیم بر مسیر اداری چابك و هدفمند حركت نماییم.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه ارزش ها سومین اولویت بنده در مسئولیت جدیدم است، عنوان كرد: احساس می كنم اگر این سه اولویت همراه و عملی شود، مجموعه كاركنان همراه و موفقیت را تضمین می نماید.
وی افزود: سه حوزه مهم را دنبال می نماییم و در این ده روز اخیر جلسات مختلفی برگزار كردم و همچون 14 مسئولیت قبلی كوشیده ام تا بتوانم سهم مثبتی درحركت روبه جلو داشته باشم.
برومند با اشاره به اینكه علامت سؤال بزرگ من در این حوزه عدم ساخت هویت سازی در میراث فرهنگی هرمزگان است، تصریح كرد: 27 اثر میراث فرهنگی ثبت شده در هرمزگان وجود دارد اما چه میزان آن ها را شناسانده ایم.
مدیركل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان با اشاره به اینكه آبروی سی ساله كار خویش را برای پیشرفت و توسعه در میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گذاشته ام، افزود: هنوز مفهوم و اساس اقتصاد مقاومتی برایمان روشن نشده است و اگر آنرا به خوبی در حوزه صنایع دستی پیاده نماییم می توانیم به واقع اقتصاد مقاومتی را عملیاتی نماییم.
برومند با اشاره به اینكه هر انتخابی انجام دهیم هم مسئولیت دارد هم پیامد، خاطرنشان كرد: نباید بی خیال مسئولیتی باشیم كه بر دوش داریم و باید به این مهم برسیم كه هرمزگان سرزمین فرصت هاست.
وی با اشاره به اینكه باید سرمایه و فنّاوری ملی به هرمزگان بیاید، اظهار نمود: ابتدا باید بدانیم در كجا قرار داریم سپس راه را ترسیم و به هدف خود دست یابیم.
برومند با اشاره به اینكه وضعیت دستگاه های فرهنگی استان هرمزگان ضعیف است، اظهار نمود: امیدوارم كاری نماییم تعریف واقعی توسعه در هرمزگان محقق شود.
آمار جذب گردشگران كشورمان مناسب نمی باشد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان هم دراین جلسه اظهار داشت: باید با برنامه ریزی مناسب به سمت صادرات صنایع دستی پیش رویم و بهترین زمان برای فروش محصولات زمان كنونی است.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، بهروز اكرمی اضافه كرد: یكی از موضوعاتی كه در جامعه زیاد به آن پرداخت شده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری می باشد.
اكرمی افزود: تا دلمان بخواهد در عرصه گردشگری پژوهش شده و تمامی زوایا واكای شده و دیگر نظریه پردازی باید تمام و به سمت عملیاتی كردن ایده ها برویم.
این مقام مسئول با اشاره به اینكه دولت تنها سیاست گذار است و بخش خصوصی باید در این حیطه وارد شود، عنوان كرد: 23 اثر كشورمان در یونسكو ثبت اما آمار جذب گردشگران كشورمان مناسب نمی باشد درحالی كه می توان بسیار بهتر از این ها كاركرد.
اكرمی با اشاره به اینكه حتی برای مراسم های سنتی تاسوعا و عاشورا هم می توان توریست جذب كرد، تصریح كرد: هركس باید به میزان خود وظیفه اش را عملیاتی كند.
معاون استاندار هرمزگان با اشاره به اینكه این استان تنوع صنایع دستی دارد، افزود: باید با برنامه ریزی مناسب به سمت صادرات صنایع دستی پیش رویم و بهترین زمان برای فروش محصولات زمان كنونی است.
وی با اشاره به اینكه باید بیشتر از این ها در عرصه میراث فرهنگی كاركنیم، اضافه كرد: تغییر و تحولات مدیریتی عادی است و امیدوارم برومند بتواند بعنوان فردی علمی با برنامه از تمامی ظرفیت ها بهره ببرد و در این مدت كارنامه مناسبی از خود برجای بگذارد.





1397/07/27
19:00:26
5.0 / 5
4403
تگهای خبر: توریست , سفر , سنتی , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵