تفاهم نامه همكاری های گردشگری ایران و تركیه امضا شد
تركیه: ایران هتل كم دارد، ایران: ۱۴۰۰ واحد هتل داریم
به گزارش بن ایر ایران و تركیه با تأیید نامتعادل و ناپایدار بودن روابط گردشگری دو كشور، تفاهم نامه ای را با هدف بهبود این وضعیت، امضا كردند.
به گزارش بن ایر به نقل از ایسنا، همزمان با آغاز دوازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران، هیأت هایی از عراق، تركیه، عمان و افغانستان وارد ایران شده اند. اولین نشست دو جانبه شب گذشته بین اتحادیه گردشگری تركیه (تورساب) و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران با همراهی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشورمان و سفیر تركیه در ایران برگزار گردید و تفاهم نامه همكاری هم به امضای بخش خصوصی دو كشور رسید.
۶۰ درصد سفرهای خارجی ایرانیان به عراق و تركیه است
حرمت الله رفیعی، رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی ایران كه میزبان این نشست بود، با اشاره به تعاملات نامتوازن دو كشور در بخش گردشگری، اظهار داشت: در سال نزدیك به ۸ میلیون نفر به خارج از كشور سفر می كنند، ۶۰ درصد این جمعیت به كشورهای دوست، برادر و مسلمان عراق و تركیه می روند. سالانه حدود ۸ میلیون نفر هم از تركیه خارج می شوند كه كمتر از ۴ درصد آنها به ایران می آیند. انتظار ما این است به تفاهمی دست یابیم كه این جاده نیمه یكطرفه، حتماً دو طرفه شود.
یكی از پیشنهادهای او برای متوازن كردن بازار گردشگری دو كشور، برگزاری تورهای مشترك بین ایران، تركیه و كشور سوم همچون افغانستان (بلخ) و یا ازبكستان (بخارا) بود.
رفیعی در ادامه با اشاره به مشكلات پروازی بین دو كشور از سفیر تركیه درخواست نمود به این مسائل وارد شود و به مشكل سوخت پروازهای ایرانی هم رسیدگی كند. او افزود: با وجود وعده های داده شده، اما مشكل سوخت رسانی به پروازهای ایرانی هنوز حل نشده است.
كفه ترازوی ایران و تركیه برابر می شود؟
فیروز باغلی كایا، رئیس تورساب كه یكی اثرگذارترین و مهم ترین سندیكاهای گردشگری در تركیه به شمار می آید، با اشاره به اینكه هیأت همراهش متشكل از اعضای تورساب و نمایندگانی از ۵ استان ساحلی و تاریخی و وزارت فرهنگ و توریسم تركیه است، خاطرنشان كرد كه این سفر به انگیزه گسترش روابط و مرتفع كردن مشكلات دو كشور انجام شده است.
او با اشاره به روابط نامتعادل و نامتوازن گردشگری ایران و تركیه، اظهار داشت كه می خواهیم توازن و تعادل را در مسافرت مردم تركیه و ایران به دو كشور تولید نماییم.
دِریا اورس، سفیر تركیه در ایران در بین این سخنان، توجه آژانس های ایرانی را به این نكته جلب كرد كه تركیه می خواهد تعداد سفرهای مردم كشور را به ایران زیاد كند و قرار نیست فقط روی جذب گردشگران ایرانی متمركز شود.
سفیر تركیه در ایران و رئیس تورساب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب