BonAir
بن ایر

نشست كمیته فنی مشترك همكاریهای گردشگری ایران و تركیه انجام شد

نشست كمیته فنی مشترك همكاریهای گردشگری ایران و تركیه انجام شد

بن ایر: پنجمین نشست کمیته فنی مشترک همکاریهای گردشگری ایران و ترکیه در حضور معاون گردشگری کشور به صورت وبینار اجرا شد.



به گزارش بن ایر به نقل از مهر، پنجمین نشست کمیته فنی مشترک همکاریهای گردشگری ایران و ترکیه با حضور معاونین گردشگری دو کشور و نمایندگان بخش های دولتی و خصوصی دو کشور با هدف تبادل نظر درباب روابط گردشگری فی ما بین در روزهای همه گیری کرونا و برنامه ریزی برای ارتقای مبادلات گردشگری دو کشور در دوران پساکرونا به صورت وبیناری اجرا شد.
«ولی تیموری» معاون گردشگری کشور در وبینار نشست پنجمین کمیته فنی مشترک همکاریهای گردشگری ایران و ترکیه ضمن اشاره به روابط حسنه و نزدیکی تاریخی و فرهنگی دو کشور بر اهمیت گردشگری بعنوان ابزاری برای شناخت بیشتر مردم دو کشور از ظرفیت های موجود و تعمیق روابط و همکاری ها تاکید نمودند.
وی همین طور با اشاره به اهمیت برقراری مجدد تبادلات گردشگری دو کشور در روزهای پساکرونا بر ضرورت تدوین و امضای پروتکل دوجانبه به ویژه میان بخش خصوصی طرفین بمنظور تسریع در حل و فصل مشکلات و چالش هایی که بواسطه شرایط ناپایدار سفر در سایه کرونا و کنسلی های احتمالی برای کسب و کارهای گردشگری دو کشور تاکید نمود.
معاون گردشگری کشور در ادامه نشست ضمن تاکید بر نقش انکار ناپذیر تورهای آشناسازی در معرفی قابلیت های گردشگری دو کشور، اعلام آمادگی کرد که با فروکش کردن کرونا و انجام واکسیناسیون بزودی میزبان این نوع تورها برای اهالی رسانه و فعالان بخش خصوصی گردشگری کشور ترکیه با هدف آشنایی هر چه بیشتر ایشان با خاصیت ها و ظرفیت های گردشگری ایمن در ایران باشیم که این مساله مورد استقبال طرف ترک قرار گرفت.
ولی تیموری سپس بر ضرورت تداوم حضور دو کشور در نمایشگاه های بین المللی یکدیگر تاکید ورزید و از جانب مقابل برای حضور در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی تهران که در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود دعوت بعمل آورد.
یکی از موارد مهمی که طی این جلسه در جهت ایجاد توازن در مبادله توریست از طرف طرف ترک عنوان شد امکان سفر گردشگران دو کشور بدون گذرنامه بود که قرار شد این مساله بوسیله مراجع ذیربط به صورت ویژه پیگیری شود.
افزون بر این، تیموری همکاری و مشارکت طرفین در سرمایه گذاری و راه اندازی گردشگری جاده ابریشم را حائز اهمیت ویژه ای دانست و انجام پروژه های مشترک با این مساله ذیل برنامه های کومسک را یکی از ساز و کارهای مهم در این خصوص خواند.
همچنین در طول نشست، طرف مقابل بنا به درخواست و پیشنهاد هیئت ایرانی آمادگی خودرا جهت برگزاری کارگاه های آموزشی پیرامون بازاریابی و تبلیغات در فضای مجازی و دیجیتال برای دست اندرکاران صنعت گردشگری ایران اعلام داشت.
در این جلسه سایر موضوعات نیز از جانب بخش خصوصی گردشگری دو کشور به ویژه در حوزه تورگردانی و هتلداری مطرح گردید که در نهایت قرار شد در برنامه اجرائی آتی همکاریهای گردشگری دو کشور مد نظر قرار گیرند.


منبع:

1399/11/29
14:28:33
0.0 / 5
926
تگهای خبر: آموزش , تاریخی , توریست , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴